Magisk mat

Magisk mat

Magisk mat

Kan mat være magisk?
Kan mat gjøre deg glad? Kan mat fjerne eller bedre nedstemthet og depresjon? Kan mat gjøre deg mentalt sterkere? Gjøre tankene klarere? Og litt annet å tygge på...
Det er dette jeg forsøker å finne ut av. Og kanskje har du lyst til å være med på denne reisen? Du er velkommen! Nettsiden min finner du her www.helpyourself.no

Vårt tids meget kloke kone

Magisk matPosted by Torill Stokkan Fri, February 03, 2017 18:40

”De vennlige ord som sies i dag, kan bære frukt i morgen.”
Mahatma Gandhi

Er det noen matbøker jeg setter stor pris på , så er der det Berit Nordstrands kloke og flotte og kunnskapsrike kokebøker. ”Mat til sinns” er den boken som har inspirert meg mest, må jeg vel si – siden dette er det temaet som opptar meg når det gjelder matlaging. Mat som gjør noe med hodet mitt. Mat som gjør meg glad og vital.


I dag var jeg så heldig å få et ja fra Berit Nordstrand på mitt spørsmål om å få lov til å skrive om og henvise til noen av hennes gode oppskrifter. Det ble jeg veldig glad for, for jeg har ikke i tankene å spre ”egne” oppskrifter. Det overlater jeg til de som virkelig kan det.

En av oppskriftene jeg har tatt i bruk, er hennes ”Berits frøbrød”. Det har jeg nærmest blitt avhengig av. Grovt, godt, sundt og saftig! Det tar litt tid å bake, men ønsker man å gjøre noe med livet og kostholdet, så får man sette av litt ekstra tid til akkurat det. Det har jeg lært. Og det KAN lønnes seg, på mange måter.

Takk til Berit Nordstrand som deler! www.beritnordstrand.no

Neste gang vi møtes er det serotoninet som skal til livs!


  • Comments(0)//blogg.helpyourself.no/#post2